Timian

Evenimente

Evenimente

Timian Chalet vă oferă atmosfera perfectă pentru a organiza evenimente de neuitat. Chaletul nostru este locul ideal pentru a adăuga un farmec intim și personal evenimentelor dumneavoastră speciale. Iată câteva dintre evenimentele pe care le putem găzdui cu pasiune și atenție la detalii.

Nuntă în bascheți

Atmosferă relaxată

Dacă sunteți cool și vreți ca nunta să vă fie la fel, dacă visați să vă uniți destinele într-un peisaj de basm în care să fiți voi înșivă, fără constrângeri și falsă etichetă, dar cu zâmbete din toată inima, dacă vreți să vă fie într-adevăr memorabilă ziua cea mare, haideți la Timian Chalet! Neapărat în bascheți!

Da, da, vă primim în iarbă catifelată și aer curat, cu decor așa cum vă place, elegant și natural. Voi aduceți familiile și prietenii, iubirea, spiritul tânăr și musai bascheții. Restul va fi Poveste!

Fairy-tale Sneaker Weddings @TIMIAN CHALET

 

Teambuilding

Conexiune

Întăriți legăturile dintre membrii echipei dvs. într-un mediu natural și revigorant. Activitățile precum drumeții, jocuri în aer liber și seri tematice vor contribui la consolidarea spiritului de echipă și la crearea amintirilor comune.

Organizarea unui eveniment de teambuilding la Timian Chalet înseamnă să vă aduceți echipa într-un mediu autentic, departe de agitația urbană, pentru a construi legături puternice și a stimula colaborarea.

 

Botez

Atmosferă relaxată

Creând  evenimente pline de bucurie și emoție, Chaletul nostru oferă un cadru cald și primitor pentru botezul micuțului iubit. Atmosfera relaxată și natura înconjurătoare adaugă o notă specială acestei ceremonii atât de importante în viața dumneavoastră.