FRUNZIȘ

În vremea înfrunzirii, cei minunat de norocoși pot zări alunecând silueta diafană a zânei Timian în timp ce mângâie copacii trezindu-se la viață. Astfel, camera Frunziș devine în fiecare primăvară fereastra prin care oaspeții pot contempla miracolul înnoirii, iar prezența zânei Timian adaugă un strop de mister și vrajă întregului peisaj. Fiecare mișcare a ei pare a fi o binecuvântare adusă pământului, iar aura ei umple camera cu o lumină aparte.

Cu energie și vitalitate

Natura prinde viață din nou, cu muguri, frunze și lumină.

Cameră tip Double Superior

Dotările moderne precum televizorul smart, sistemul de climatizare personalizat și accesul gratuit la internet ultra-rapid completează atmosfera de lux.

Spațioasă

Perfectă pentru relaxare, un adevărat sanctuar.

Unică

Te impresionează prin caracterul său distinct.

De poveste

Un spectacol oferit de măreția naturii.

Plină de mister și vrajă

Aerul vibrează de energiile regeneratoare ale muntelui.

180€​

2 adulti / 1 noapte (mic dejun inclus) Prețul camerelor pe noapte include accesul în Timian Wellness. 18+

Capacitate maximă: 2 adulti + 2 copil între 2-16 ani. 
Pentru copii între 3 – 16 ani se plătește o suprataxă de 30 EUR/noapte.

Facilități

Televizor
Parcare gratuită
Articole de toaletă
Baie privată
Wifi gratuit
Aparat de cafea
Zonă montană
Acces wellness
Mic dejun inclus

0744 580 111, 0740 207 200

Pentru rezervări, scrieți-ne sau sunați-ne: vă stăm cu drag la dispoziție, mereu bucuroși de oaspeți. contact@timian.ro​

Anastasia Șerban

Brașov

“Am avut privilegiul de a petrece un weekend magic la acest chalet de poveste în inima munților. Camera noastră cu design interior unic a fost o adevărată bijuterie, iar priveliștea spectaculoasă de pe terasa noastră a fost de neuitat. Spa-ul și wellness-ul au fost o adevărată binecuvântare după o zi de drumeții, iar mâncarea din ingrediente locale și brânzeturile artizanale din lapte de capră au fost delicii autentice care ne-au cucerit complet. Cu siguranță vom reveni cu drag!”

Marius Ciobanu

Timișoara

“O experiență de neuitat! Chalet-ul din munți este pur și simplu magic. Camerele cu design interior unic te duc într-o lume a eleganței și confortului, iar spa-ul și wellness-ul sunt un rai de relaxare. Am avut parte de cele mai gustoase mâncăruri din ingrediente locale și am descoperit brânzeturi artizanale din lapte de capră care au răsfățat simțurile noastre. Acest loc este un adevărat colț de rai pentru iubitorii de natură și bunătăți locale.”

Patricia Mureșan

București

“Am petrecut un sejur de vis în acest chalet din inima munților. Camerele cu design interior unic sunt adevărate opere de artă, iar priveliștea din fiecare fereastră este deosebită. Spa-ul și wellness-ul au fost un bonus fantastic, iar mâncarea din ingrediente locale ne-a cucerit prin gust și prospețime. Brânzeturile artizanale din lapte de capră au fost o descoperire culinară extraordinară. Ne-am simțit ca într-o lume aparte și cu siguranță vom reveni pentru a recrea această experiență minunată.”