COMOARĂ

Dacă ți-e dor de liniște și rupere de lume, în camera Comoară de sus-sus vei găsi tot ce ai visat. Îți va fi bine cu tine. Un post de observație asupra frumuseții naturii și a liniștii înalte. Lumina blândă și culorile calde creează un cadru prielnic relaxării, unde fiecare element de decor a fost ales cu grijă pentru a accentua senzația de intimitate și armonie.

Un refugiu

Camera de sus te îmbrățișează în liniștea înălțimilor.

Cameră tip DOUBLE DELUXE

Creată cu atenție la detalii, camera Lichen te invită să experimentezi libertatea și intimitatea într-un mod unic. Facilitățile moderne, inclusiv televizorul smart și sistemul de climatizare personalizat, completează experiența.

Unică

Lumina blândă și culorile calde te liniștesc.

Intimă

Oferă senzația de intimitate și armonie.

De poveste

Oglindind luxul oferit de natură.

Spațiu plin de mister

Unde descoperirile personale devin adevărate comori.

130€​

2 adulti / 1 noapte (mic dejun inclus) Prețul camerelor pe noapte include accesul în Timian Wellness. 18+

Capacitate maximă: 2 adulti.

Facilități

Televizor
Parcare gratuită
Articole de toaletă
Baie privată
Wifi gratuit
Aparat de cafea
Zonă montană
Acces wellness
Mic dejun inclus

0744 580 111, 0740 207 200

Pentru rezervări, scrieți-ne sau sunați-ne: vă stăm cu drag la dispoziție, mereu bucuroși de oaspeți. contact@timian.ro​

Anastasia Șerban

Brașov

“Am avut privilegiul de a petrece un weekend magic la acest chalet de poveste în inima munților. Camera noastră cu design interior unic a fost o adevărată bijuterie, iar priveliștea spectaculoasă de pe terasa noastră a fost de neuitat. Spa-ul și wellness-ul au fost o adevărată binecuvântare după o zi de drumeții, iar mâncarea din ingrediente locale și brânzeturile artizanale din lapte de capră au fost delicii autentice care ne-au cucerit complet. Cu siguranță vom reveni cu drag!”

Marius Ciobanu

Timișoara

“O experiență de neuitat! Chalet-ul din munți este pur și simplu magic. Camerele cu design interior unic te duc într-o lume a eleganței și confortului, iar spa-ul și wellness-ul sunt un rai de relaxare. Am avut parte de cele mai gustoase mâncăruri din ingrediente locale și am descoperit brânzeturi artizanale din lapte de capră care au răsfățat simțurile noastre. Acest loc este un adevărat colț de rai pentru iubitorii de natură și bunătăți locale.”

Patricia Mureșan

București

“Am petrecut un sejur de vis în acest chalet din inima munților. Camerele cu design interior unic sunt adevărate opere de artă, iar priveliștea din fiecare fereastră este deosebită. Spa-ul și wellness-ul au fost un bonus fantastic, iar mâncarea din ingrediente locale ne-a cucerit prin gust și prospețime. Brânzeturile artizanale din lapte de capră au fost o descoperire culinară extraordinară. Ne-am simțit ca într-o lume aparte și cu siguranță vom reveni pentru a recrea această experiență minunată.”