Mini Chalet

În aceeași curte, Mini Chalet-ul Timian te așteaptă tradițional și modern, pas sigur către o lume de poveste. Mobile pictate țărănesc, dar și tehnologie actuală, perete de sticlă, dar și lemn din belșug, rafinament nou și tihnă veche - așa ne-am gândit să-ți fie bine. Și îți va fi.

Cu ambianță confortabilă

Mini Chaletul te așteaptă cu un dormitor, un living și o bucătărie complet utilată cu deschidere la pârâu.

Bungalow tip DELUXE

În fiecare colțișor, ne-am propus să creăm o atmosferă care îți aduce libertate și intimitatea dorite. Dotările moderne precum televizorul, bucătăria complet utilată, sistemul de climatizare și accesul gratuit la internet completează atmosfera de lux.

Spațios

Perfect pentru relaxare, un adevărat sanctuar.

De poveste

Susurul pârâului te poartă pe aripi de basm.

Intim

De parcă ai locui într-un lăcaș din pădure.

O lume plină de gust

Brânzeturile artizanale fine din manufactura proprie completează experiența unică.

225€​

2 adulti / 1 noapte (mic dejun inclus) Prețul camerelor pe noapte include accesul în Timian Wellness. 18+

Capacitate maximă: 2 adulti + 3 copii între 2-16 ani. 
Pentru copiii între 3 – 16 ani se plătește o suprataxă de 30 EUR/noapte.

Facilități

Televizor
Parcare gratuită
Articole de toaletă
Baie privată
Wifi gratuit
Aparat de cafea
Zonă montană
Acces wellness
Mic dejun inclus

0744 580 111, 0740 207 200

Pentru rezervări, scrieți-ne sau sunați-ne: vă stăm cu drag la dispoziție, mereu bucuroși de oaspeți. contact@timian.ro​

Anastasia Șerban

Brașov

“Am avut privilegiul de a petrece un weekend magic la acest chalet de poveste în inima munților. Camera noastră cu design interior unic a fost o adevărată bijuterie, iar priveliștea spectaculoasă de pe terasa noastră a fost de neuitat. Spa-ul și wellness-ul au fost o adevărată binecuvântare după o zi de drumeții, iar mâncarea din ingrediente locale și brânzeturile artizanale din lapte de capră au fost delicii autentice care ne-au cucerit complet. Cu siguranță vom reveni cu drag!”

Marius Ciobanu

Timișoara

“O experiență de neuitat! Chalet-ul din munți este pur și simplu magic. Camerele cu design interior unic te duc într-o lume a eleganței și confortului, iar spa-ul și wellness-ul sunt un rai de relaxare. Am avut parte de cele mai gustoase mâncăruri din ingrediente locale și am descoperit brânzeturi artizanale din lapte de capră care au răsfățat simțurile noastre. Acest loc este un adevărat colț de rai pentru iubitorii de natură și bunătăți locale.”

Patricia Mureșan

București

“Am petrecut un sejur de vis în acest chalet din inima munților. Camerele cu design interior unic sunt adevărate opere de artă, iar priveliștea din fiecare fereastră este deosebită. Spa-ul și wellness-ul au fost un bonus fantastic, iar mâncarea din ingrediente locale ne-a cucerit prin gust și prospețime. Brânzeturile artizanale din lapte de capră au fost o descoperire culinară extraordinară. Ne-am simțit ca într-o lume aparte și cu siguranță vom reveni pentru a recrea această experiență minunată.”