TIMIAN

Totul a început în negura vremurilor, dar totul se întâmplă în lumina de poveste a zilelor noastre. Puțini au fost martori la ceea ce s-a întâmplat cu mult timp în urmă, iar ceea ce se întâmplă astăzi își are rădăcinile în trecut. Fiecare ședere în camera Timian devine astfel o călătorie în timp și spațiu, în care te regăsești captivat de misterul și farmecul istoriei. Mobilierul rafinat și elementele de design reflectă nu doar frumusețea clasică, ci și eleganța atemporală a poveștilor spuse cu mult timp în urmă.

Cinstind tradiția

Un loc în care respectul față de tradiție și conexiunea cu esența locului se îmbină armonios.

Cameră tip DOUBLE SUPERIOR

În fiecare colțișor, ne-am propus să creăm o atmosferă care îți aduce libertate și intimitatea dorită. Am inclus televizorul smart și internetul ultra-rapid, asigurându-ne astfel că experiența ta este completă și modernă.

Unică

Remarcabilă prin detalii și design.

Spațioasă

Perfectă pentru relaxare, un adevărat sanctuar.

Cu caracter

Rustică și modernă în același timp.

Intimă

În inima spațiului nostru dedicat băii, descoperiți o atmosferă intimă care vă invită la relaxare și regenerare.

180€​

2 adulti / 1 noapte (mic dejun inclus) Prețul camerelor pe noapte include accesul în Timian Wellness. 18+

Capacitate maximă: 2 adulti + 3 copii între 2-16 ani. 
Pentru copiii între 3 – 16 ani se plătește o suprataxă de 30 EUR/noapte.

Facilități

Televizor
Parcare gratuită
Articole de toaletă
Baie privată
Wifi gratuit
Aparat de cafea
Zonă montană
Acces wellness
Mic dejun inclus

0744 580 111, 0740 207 200

Pentru rezervări, scrieți-ne sau sunați-ne: vă stăm cu drag la dispoziție, mereu bucuroși de oaspeți. contact@timian.ro​

Anastasia Șerban

Brașov

“Am avut privilegiul de a petrece un weekend magic la acest chalet de poveste în inima munților. Camera noastră cu design interior unic a fost o adevărată bijuterie, iar priveliștea spectaculoasă de pe terasa noastră a fost de neuitat. Spa-ul și wellness-ul au fost o adevărată binecuvântare după o zi de drumeții, iar mâncarea din ingrediente locale și brânzeturile artizanale din lapte de capră au fost delicii autentice care ne-au cucerit complet. Cu siguranță vom reveni cu drag!”

Marius Ciobanu

Timișoara

“O experiență de neuitat! Chalet-ul din munți este pur și simplu magic. Camerele cu design interior unic te duc într-o lume a eleganței și confortului, iar spa-ul și wellness-ul sunt un rai de relaxare. Am avut parte de cele mai gustoase mâncăruri din ingrediente locale și am descoperit brânzeturi artizanale din lapte de capră care au răsfățat simțurile noastre. Acest loc este un adevărat colț de rai pentru iubitorii de natură și bunătăți locale.”

Patricia Mureșan

București

“Am petrecut un sejur de vis în acest chalet din inima munților. Camerele cu design interior unic sunt adevărate opere de artă, iar priveliștea din fiecare fereastră este deosebită. Spa-ul și wellness-ul au fost un bonus fantastic, iar mâncarea din ingrediente locale ne-a cucerit prin gust și prospețime. Brânzeturile artizanale din lapte de capră au fost o descoperire culinară extraordinară. Ne-am simțit ca într-o lume aparte și cu siguranță vom reveni pentru a recrea această experiență minunată.”