Timian

Activități

Activități

Bine ați venit la Chaletul nostru, o oază de relaxare și aventură în mijlocul naturii! Iată câteva dintre activitățile pe care le puteți experimenta în timpul șederii dumneavoastră. Atenție! Activitățile se pot solicita numai cu programare prealabilă!

Tur de aventură off-road

Adreanlină în natură

Pregătiți-vă să explorați peisajele spectaculoase ale împrejurimilor într-un tur de aventură off-road. Cu vehicule specializate, veți parcurge trasee pitorești, traversând păduri dense și terenuri variate pentru o experiență plină de adrenalină.

Tur de aventură Buggy

Adreanlină în natură

Pregătiți-vă să explorați peisajele spectaculoase ale împrejurimilor într-un tur de aventură Buggy. Cu vehicule specializate, veți parcurge trasee pitorești, traversând păduri dense și terenuri variate pentru o experiență plină de adrenalină.

Pomana Porcului

Eveniment culinar

În atmosfera autentică a chaletului, vă invităm să participați la tradiționala “Pomană a  Porcului”. Un eveniment culinar deosebit, unde veți descoperi și gusta preparate tradiționale din carne de porc, pregătite cu pricepere și pasiune.

Vizită la atelierul de brânză

Eveniment culinar

Dacă sunteți  interesați de tradițiile locale, vă oferim posibilitatea de a vizita atelierul nostru de brânză. Aici veți descoperi procesul tradițional de fabricare a brânzei,  veți avea oportunitatea să gustați din delicatesele proaspete și veți putea cunoaște cum se pregătesc legendarele brânzeturi fine Timian, cu care de fapt a început povestea noastră.

Activități recreative

Sport

Pentru cei dornici de activități recreative, avem facilități pentru ping-pong, fusbal și badminton. Un mod plăcut de a vă petrece timpul în aer liber, în compania prietenilor și a familiei.

Traseu Pădure

Adreanlină în natură

Iubitorilor  de natură și drumeții le punem la dispoziție un traseu de explorare prin pădurea înconjurătoare. Dacă vă numărați printre ei, acest traseu vă va oferi ocazia de a vă bucura de frumusețea peisajului și de a vă conecta cu mediul înconjurător.