Timian

Camerele noastre

Camerele te așteaptă dispuse pe trei niveluri, oglindind ordinea naturii-mamă.

180 euro
/noapte

Crâng

În Crâng vei fi martorul unei lumi vibrante, ce povestește culori și te învăluie cum nici nu visai.

Basm. Îl vei spune tuturor, din nou și din nou. În fiecare colț al acestui paradis natural, razele soarelui dansează printre frunzele copacilor, pictând peisajul în nuanțe calde și vii.

180 euro
/noapte

Frunziș

În vremea înfrunzirii, cei minunat de norocoși pot zări alunecând silueta diafană a zânei Timian în timp ce mângâie copacii trezindu-se la viață.

Astfel, camera Frunziș devine în fiecare primăvară fereastra prin care oaspeții pot contempla miracolul resurecției și al înnoirii, iar prezența zânei Timian adaugă un strop de mister și vrajă întregului peisaj.

180 euro
/noapte

Timian

Totul a început în negura vremurilor, dar totul se întâmplă în lumina de poveste a zilelor noastre.

Puțini au fost martori la ceea ce s-a întâmplat cu mult timp în urmă, iar ceea ce se întâmplă astăzi își are rădăcinile în trecut.

130 euro
/ noapte

Con

De secole, locașul zânei Timian din inima pădurii este acoperit cu solzi de conuri. Numai ea cunoaște tainele puterii Conului.

Această cameră devine astfel un portal către tainele străvechi, care au fost împărtășite doar cu alesul inimii pădurii.

150 euro
/noapte

Lichen

Călătorind de milenii până la noi, lichenii te vor cuceri cu amintiri de pe drum. Făpturi străvechi - în preajma lor vei deveni fără să vrei sfios. Și reverențios.

În camera Lichen, nu doar te odihnești, ci și trăiești o experiență care depășește limitele timpului și te conectează cu esența călătoriei și a evoluției constante.

150 euro
/noapte

Mineral

Zâna Timian păstrează ascunse cu grijă comorile din sânul Munților Harghitei. Dar o privire atentă le-ar putea prinde strălucirea preț de o clipă.

Astfel, comorile ascunse în camera Mineral nu sunt doar obiecte statice, ci sunt povești palpabile ale zonei, încorporate în fiecare aspect al camerei.

150 euro
/noapte

Zori de zi

În această încăpere plină de farmec, razele aurii ale soarelui pătrund prin ferestrele largi, îmbrățișând fiecare colț și creând jocuri de lumină ce transformă spațiul într-un tablou viu, mereu în schimbare.

Poți fi primul care vede cum prinde viață soarele, primul care simte pulsația lumii trezindu-se.

130 euro
/noapte

Comoară

Dacă ți-e dor de liniște și rupere de lume, în camera Comoară de sus-sus vei găsi tot ce ai visat. Îți va fi bine cu tine.

Un post de observație asupra frumuseții naturii și a liniștii înalte. Lumina blândă și culorile calde creează un cadru prielnic relaxării, unde fiecare element de decor a fost ales cu grijă pentru a accentua senzația de intimitate și armonie.

225 euro
/noapte

Mini Chalet

În aceeași curte se găsește și Mini chalet-ul Timian, o căsuță montană rustic-elegantă.

Piesele de mobilier țărănesc pictate, tipic secuiești, se îmbină armonios cu elemente moderne, astfel încât oaspeții se simt ca într-un basm.