CON

De secole, locașul zânei Timian din inima pădurii este acoperit cu solzi de conuri. Numai ea cunoaște tainele puterii Conului. Această cameră devine astfel un portal către tainele străvechi, care au fost împărtășite doar cu alesul inimii pădurii. Fiecare oaspete care pășește în Con devine, astfel, un călător al timpului și al înțelepciunii, experimentând nu doar o ședere, ci și o călătorie într-un univers bogat în simboluri și semnificații profunde.

Păstrând tainele conului

Plină cu spiritul solzilor de con, adevărate talismane ale înțelepciunii.

Cameră tip DOUBLE DELUXE

În fiecare colțișor, ne-am propus să creeăm o atmosferă care îți aduce libertate și intimitatea dorită. Am inclus televizorul smart și internetul ultra-rapid, asigurându-ne astfel că experiența ta este completă și modernă.

Intimă

Perfectă pentru relaxare, un adevărat sanctuar.

Unică

Te impresionează prin caracterul său distinct.

De poveste

Un portal către tainele străvechi.

Conectată cu natura

Te ajută să explorezi adevărata putere care rezidă în conexiunea cu pădurea.

130€​

2 adulti / 1 noapte (mic dejun inclus) Prețul camerelor pe noapte include accesul în Timian Wellness. 18+

Capacitate maximă: 2 adulți. 

Facilități

Televizor
Parcare gratuită
Articole de toaletă
Baie privată
Wifi gratuit
Aparat de cafea
Zonă montană
Acces wellness
Mic dejun inclus

0744 580 111, 0740 207 200

Pentru rezervări, scrieți-ne sau sunați-ne: vă stăm cu drag la dispoziție, mereu bucuroși de oaspeți. contact@timian.ro​

Anastasia Șerban

Brașov

“Am avut privilegiul de a petrece un weekend magic la acest chalet de poveste în inima munților. Camera noastră cu design interior unic a fost o adevărată bijuterie, iar priveliștea spectaculoasă de pe terasa noastră a fost de neuitat. Spa-ul și wellness-ul au fost o adevărată binecuvântare după o zi de drumeții, iar mâncarea din ingrediente locale și brânzeturile artizanale din lapte de capră au fost delicii autentice care ne-au cucerit complet. Cu siguranță vom reveni cu drag!”

Marius Ciobanu

Timișoara

“O experiență de neuitat! Chalet-ul din munți este pur și simplu magic. Camerele cu design interior unic te duc într-o lume a eleganței și confortului, iar spa-ul și wellness-ul sunt un rai de relaxare. Am avut parte de cele mai gustoase mâncăruri din ingrediente locale și am descoperit brânzeturi artizanale din lapte de capră care au răsfățat simțurile noastre. Acest loc este un adevărat colț de rai pentru iubitorii de natură și bunătăți locale.”

Patricia Mureșan

București

“Am petrecut un sejur de vis în acest chalet din inima munților. Camerele cu design interior unic sunt adevărate opere de artă, iar priveliștea din fiecare fereastră este deosebită. Spa-ul și wellness-ul au fost un bonus fantastic, iar mâncarea din ingrediente locale ne-a cucerit prin gust și prospețime. Brânzeturile artizanale din lapte de capră au fost o descoperire culinară extraordinară. Ne-am simțit ca într-o lume aparte și cu siguranță vom reveni pentru a recrea această experiență minunată.”