Timian

Bright

Timian

Puțini au fost martori la ceea ce s-a întâmplat cu mult timp în urmă, iar ceea ce se întâmplă astăzi își are rădăcinile în trecut.

Featured Post

Frunziș

Astfel, camera Frunziș devine în fiecare primăvară fereastra prin care oaspeții pot contempla miracolul resurecției și al înnoirii, iar prezența zânei Timian adaugă un strop de mister și vrajă întregului peisaj.

Featured Post

Mini Chalet

Piesele de mobilier țărănesc pictate, tipic secuiești, se îmbină armonios cu elemente moderne, astfel încât oaspeții se simt ca într-un basm.

Featured Post

Zori de zi

Poți fi primul care vede cum prinde viață soarele, primul care simte pulsația lumii trezindu-se.

Featured Post

Mineral

Astfel, comorile ascunse în camera Mineral nu sunt doar obiecte statice, ci sunt povești palpabile ale zonei, încorporate în fiecare aspect al camerei.

Featured Post

Lichen

În camera Lichen, nu doar te odihnești, ci și trăiești o experiență care depășește limitele timpului și te conectează cu esența călătoriei și a evoluției constante.

Featured Post

Con

Această cameră devine astfel un portal către tainele străvechi, care au fost împărtășite doar cu alesul inimii pădurii.

Featured Post

Comoară

Un post de observație asupra frumuseții naturii și a liniștii înalte. Lumina blândă și culorile calde creează un cadru prielnic relaxării, unde fiecare element de decor a fost ales cu grijă pentru a accentua senzația de intimitate și armonie.

Featured Post

Crâng

Basm. Îl vei spune tuturor, din nou și din nou. În fiecare colț al acestui paradis natural, razele soarelui dansează printre frunzele copacilor, pictând peisajul în nuanțe calde și vii.

Featured Post